Paradajz Category RSS Feed

Maraton F1

MARATON ASVF F1 je visok i veoma bujan hibrid paradajza sa krupnim, mesnatim i ukusnim plodovima beef tipa, prosečne mase 250 g. 
Detalji proizvoda...


Fenomen F1

FENOMEN F1 VFCTm je hibridni paradajz visokog rasta, velike rodnosti i otpornosti prema bolestima. Plodovi su veoma čvrsti, mesnati, glatki, lepo obojeni, ukusni, dobri za transport i duže čuvanje. 
Detalji proizvoda...


Super Beef F1

SUPER BEEF F1 je tipičan predstavnik hibridnog paradajza sa vrlo krupnim, mesnatim, čvrstim i ukusnim plodovima bez zelene zone oko drške. 
Detalji proizvoda...


Medeno Srce F1

MEDENO SRCE VF F1 je visok hibrid paradajza sa krupnim, srcastim, umereno čvrstim i mesnatim plodovima koji su veoma slatki i ukusni. 
Detalji proizvoda...


Ideal F1

IDEAL VFTm F1 je visoki bujan hibrid paradajza kasnog zrenja. Otporan je na bolesti i stresove. Plodovi su krupni, prosečno 200gr, mesnati, čvrsti i otporni na pucanje. 
Detalji proizvoda...


Profit F1

Profit je najraniji hibrid Superiora sličan Balki, ali čvršći i rodniji. Biljka raste 120cm, sa 5-6 plodova na grozdovima, prosečne mase 120g. 
Detalji proizvoda...


Express F1

EXPERESS F1 Vrlo rani hibrid, plod težine oko 140 g, ima 4 komore, vrlo čvrst, ne puca, bez zelene kragne, ukusan. 
Detalji proizvoda...


Đinka F1

ĐINKA F1 je prvi domaći hibrid roze boje zrelih plodova. Biljka je bujna i visoka, veoma rodna i stabilna u različitim uslovima gajenja u plasteniku ili na otvorenom polju. Plod je mesnat, okrugao, sočan, umereno čvrst. 
Detalji proizvoda...


Roker

ROKER je industrijska sorta njivskog paradajza niskog rasta, ali krupnog lisća i sa dosta grana tako da biljka formira veliki žbun pun krupnih, mesnatih i ukusnih plodova koji su umereno čvrsti. 
Detalji proizvoda...


King F1

KING VFCTm F1 je visok i rodan hibrid paradajza srednje ranog zrenja, za plastenike i otvoreno polje. Plodovi su blago izduženi, veoma čvrsti i mesnati, dugotrajni, mase oko 170 g. 
Detalji proizvoda...

Prikaži #  
Resultati 1 - 10 od 18

Superior Proizvodi