Paradajz Category RSS Feed

Profit F1

Profit je najraniji hibrid Superiora sličan Balki, ali čvršći i rodniji. Biljka raste 120cm, sa 5-6 plodova na grozdovima, prosečne mase 120g. 
Detalji proizvoda...


Express F1

EXPERESS F1 Vrlo rani hibrid, plod težine oko 140 g, ima 4 komore, vrlo čvrst, ne puca, bez zelene kragne, ukusan. 
Detalji proizvoda...


Đinka F1

ĐINKA F1 je prvi domaći hibrid roze boje zrelih plodova. Biljka je bujna i visoka, veoma rodna i stabilna u različitim uslovima gajenja u plasteniku ili na otvorenom polju. Plod je mesnat, okrugao, sočan, umereno čvrst. 
Detalji proizvoda...


Roker

ROKER je industrijska sorta njivskog paradajza niskog rasta, ali krupnog lisća i sa dosta grana tako da biljka formira veliki žbun pun krupnih, mesnatih i ukusnih plodova koji su umereno čvrsti. 
Detalji proizvoda...


King F1

KING VFCTm F1 je visok i rodan hibrid paradajza srednje ranog zrenja, za plastenike i otvoreno polje. Plodovi su blago izduženi, veoma čvrsti i mesnati, dugotrajni, mase oko 170 g. 
Detalji proizvoda...


Čeri

ČERI je paradajz visokog rasta sa sitnim plodovima, mase 20-30 g. Veoma je rodan - ima 15 - 20 plodova na grozdu. Grozd je razgranat. Bere se sa grozdovima. Veoma je ukusan i hranljiv, sočan i lekovit. 
Detalji proizvoda...


Uragan F1

Paradajz URAGAN F1 je veoma visok i bujan hibrid, srednje ranog zrenja, pogodnog za gajenje u plastenicima i na otvorenom polju. Plodovi su čvrsti i mesnati, krupni, dobro obojeni oko drške, otporni na pucanje, dobri za transport i duže čuvanje. 
Detalji proizvoda...


Lider F1

LIDER F1 je hibridni jabučar visokog rasta, čvrstih, mesnatih i vrlo ukusnih, mirišljavih, plodova. Veoma je rodan. Na prvom grozdu ima i po devet plodova, prosečne mase oko 200 g. 
Detalji proizvoda...


Crvena Stena F1

CRVENA STENA F1 je rani hibrid paradajza za gajenje u zaštićenom prostoru i na otvorenom polju. Umereno bujan hibrid srednje visokog rasta sa vrlo čvrstim, mesnatim i ukusnim, blago reznjevitim i lepo obojenim plodovima. 
Detalji proizvoda...


Volovsko Srce

VOLOVSKO SRCE je jedna od najkrupnijih sorti paradajza. Veoma je omiljen kod amatera koji žele da dobiju plodove teske 700-800 g, ponekad i 1 kg! Posto su plodovi krupni, ima ih malo na grozdu. 
Detalji proizvoda...

Prikaži #  
Resultati 1 - 10 od 18

Superior Proizvodi