Paradajz Category RSS Feed

Uragan F1

Paradajz URAGAN F1 je veoma visok i bujan hibrid, srednje ranog zrenja, pogodnog za gajenje u plastenicima i na otvorenom polju. Plodovi su čvrsti i mesnati, krupni, dobro obojeni oko drške, otporni na pucanje, dobri za transport i duže čuvanje. 
Detalji proizvoda...


Lider F1

LIDER F1 je hibridni jabučar visokog rasta, čvrstih, mesnatih i vrlo ukusnih, mirišljavih, plodova. Veoma je rodan. Na prvom grozdu ima i po devet plodova, prosečne mase oko 200 g. 
Detalji proizvoda...


Crvena Stena F1

CRVENA STENA F1 je rani hibrid paradajza za gajenje u zaštićenom prostoru i na otvorenom polju. Umereno bujan hibrid srednje visokog rasta sa vrlo čvrstim, mesnatim i ukusnim, blago reznjevitim i lepo obojenim plodovima. 
Detalji proizvoda...


Volovsko Srce

VOLOVSKO SRCE je jedna od najkrupnijih sorti paradajza. Veoma je omiljen kod amatera koji žele da dobiju plodove teske 700-800 g, ponekad i 1 kg! Posto su plodovi krupni, ima ih malo na grozdu. 
Detalji proizvoda...


Lova

LOVA VF je jedna od najboljih industrijskih sorti žbunastog stabla. Gaji se direktnom setvom od polovine aprila pa do polovine maja, ili iz rasada posejanog u martu a rasađenog u maju. Plodovi su krupni, 180-250 g, veoma čvrsti i mesnati, lepo obojeni. 
Detalji proizvoda...


Fantom F1

FANTOM VFC?m F1 je visok i bujan hibrid paradajz otporan na niz bolesti. Plodovi su glatki, čvrsti, lepo obojeni, pogodni za transport i duže čuvanje. Veoma je rodan 
Detalji proizvoda...


Kazanova F1

KAZANOVA F1 je visok i bujan hibrid, pravo drvo paradajza. Gaji se uz kolje, po jedna biljka. U povoljnim uslovima za sezonu donese 6-7 kg po biljci. Prosečna masa ploda je 230 grama. 
Detalji proizvoda...


Maraton F1

MARATON ASVF F1 je visok i veoma bujan hibrid paradajza sa krupnim, mesnatim i ukusnim plodovima beef tipa, prosečne mase 250 g. 
Detalji proizvoda...


Fenomen F1

FENOMEN F1 VFCTm je hibridni paradajz visokog rasta, velike rodnosti i otpornosti prema bolestima. Plodovi su veoma čvrsti, mesnati, glatki, lepo obojeni, ukusni, dobri za transport i duže čuvanje. 
Detalji proizvoda...


Super Beef F1

SUPER BEEF F1 je tipičan predstavnik hibridnog paradajza sa vrlo krupnim, mesnatim, čvrstim i ukusnim plodovima bez zelene zone oko drške. 
Detalji proizvoda...

Prikaži #  
Resultati 1 - 10 od 18

Superior Proizvodi