Paradajz Category RSS Feed

Đinka F1

ĐINKA F1 je prvi domaći hibrid roze boje zrelih plodova. Biljka je bujna i visoka, veoma rodna i stabilna u različitim uslovima gajenja u plasteniku ili na otvorenom polju. Plod je mesnat, okrugao, sočan, umereno čvrst. 
Detalji proizvoda...


Roker

ROKER je industrijska sorta njivskog paradajza niskog rasta, ali krupnog lisća i sa dosta grana tako da biljka formira veliki žbun pun krupnih, mesnatih i ukusnih plodova koji su umereno čvrsti. 
Detalji proizvoda...


King F1

KING VFCTm F1 je visok i rodan hibrid paradajza srednje ranog zrenja, za plastenike i otvoreno polje. Plodovi su blago izduženi, veoma čvrsti i mesnati, dugotrajni, mase oko 170 g. 
Detalji proizvoda...


Čeri

ČERI je paradajz visokog rasta sa sitnim plodovima, mase 20-30 g. Veoma je rodan - ima 15 - 20 plodova na grozdu. Grozd je razgranat. Bere se sa grozdovima. Veoma je ukusan i hranljiv, sočan i lekovit. 
Detalji proizvoda...


Uragan F1

Paradajz URAGAN F1 je veoma visok i bujan hibrid, srednje ranog zrenja, pogodnog za gajenje u plastenicima i na otvorenom polju. Plodovi su čvrsti i mesnati, krupni, dobro obojeni oko drške, otporni na pucanje, dobri za transport i duže čuvanje. 
Detalji proizvoda...


Lider F1

LIDER F1 je hibridni jabučar visokog rasta, čvrstih, mesnatih i vrlo ukusnih, mirišljavih, plodova. Veoma je rodan. Na prvom grozdu ima i po devet plodova, prosečne mase oko 200 g. 
Detalji proizvoda...


Crvena Stena F1

CRVENA STENA F1 je rani hibrid paradajza za gajenje u zaštićenom prostoru i na otvorenom polju. Umereno bujan hibrid srednje visokog rasta sa vrlo čvrstim, mesnatim i ukusnim, blago reznjevitim i lepo obojenim plodovima. 
Detalji proizvoda...


Volovsko Srce

VOLOVSKO SRCE je jedna od najkrupnijih sorti paradajza. Veoma je omiljen kod amatera koji žele da dobiju plodove teske 700-800 g, ponekad i 1 kg! Posto su plodovi krupni, ima ih malo na grozdu. 
Detalji proizvoda...


Lova

LOVA VF je jedna od najboljih industrijskih sorti žbunastog stabla. Gaji se direktnom setvom od polovine aprila pa do polovine maja, ili iz rasada posejanog u martu a rasađenog u maju. Plodovi su krupni, 180-250 g, veoma čvrsti i mesnati, lepo obojeni. 
Detalji proizvoda...


Fantom F1

FANTOM VFC?m F1 je visok i bujan hibrid paradajz otporan na niz bolesti. Plodovi su glatki, čvrsti, lepo obojeni, pogodni za transport i duže čuvanje. Veoma je rodan 
Detalji proizvoda...

Prikaži #  
Resultati 1 - 10 od 18

Superior Proizvodi